Sexolog og professionel samtalepartner

Jeg har altid interesseret mig for det, som jeg ikke selv er. I alle aspekter. Det har resulteret sig i, at mænd er blevet mit speciale. Lukkede mænd. Liderlige mænd. Mænd, der har svært ved at være tydelige som mænd og mænd, der ikke kan finde deres egen hylde.

Potensproblemer

Min niche er at afhjælpe potensproblemer – i alle dens former . Det kan både være præstationsangst, for tidlig sædafgang, slap pik, forsinket sædafgang eller at du står i en problematik, hvor du slet ikke kommer så langt i akten, fordi du hæmmer dig selv. Hvis du genkender noget af det, som jeg lige har nævnt, er du landet det rette sted. Jeg har både singlemænd og mænd i faste forhold i forløb.

Grunden til , at jeg var lidt langsom i optrækket var, at jeg har haft mange forskellige mennesker indover i min praksis og at jeg altid har set dem, som enkeltpersoner og ikke har kategoriseret dem ind i grupper. Men så en dag slog det mig, at størstedelen af de, som jeg virkelig mærker, at jeg gør en forskel for, er mænd med pik-relaterede problemer.

Sexolog i Roskilde

Vil du læse lidt om hvem jeg er udover sexolog og par- og psykoterapeut, så er der lidt om hvor jeg har været og hvad jeg står for. Så kan du fornemme om du er landet på den rette side. Din tillid og tryghed er essentiel i sammenhængen med din udvikling.

Min praksis er placeret i hjertet af Roskilde på gågaden. Adressen er Skomagergade 8, 2.th. Det ligger diskret i porten og der er parkeringsmuligheder på bla. Schmeltz Plads 2 min derfra.

På det helt personlige plan er jeg en kvinde med masser af energi og engagement. Jeg elsker mit arbejde og involverer mig i hvert enkelt menneske – hos mig er du ikke et nummer og vores relation bliver bygget på tillid og åbenhed.

Jeg har erfaring med både par, singler, grupper og supervision.  Jeg arbejder ud fra en blanding af klassisk psykoterapi og sexologisk rådgivning, hvilket jeg erfarer er et solidt faglig grundlag at hjælpe mine klienter ud fra.

Jeg er uddannet som henholdsvis psykoterapeut, sexolog, parterapeut/kroppsyke terapeut på Sexologiskolen på Islands Brygge og på Carl-Mar Møllers uddannelsesinstitut i Karlebo. Jeg har praktiseret siden 2010 sideløbende med mine øvrige uddannelser og har erfaringer indenfor mange forskellige problematikker. Jeg har både individuel og parterapi. Jeg superviserer sexolog elever og har undervist og lavet gruppeterapi for en gruppe krigs vetaraner med diagnosen PTSD siden 2014.

Jeg er meget er afslappet og uformel i mine sessioner. Jeg tager ikke en terapeut-hat på, når jeg træder ind på kontoret, hvilket jeg elsker. For jeg er mig 100% – også oppe i min dejlige konsultation.

Kemi er afgørende for vores samarbejde. Synes du ikke, at jeg er det rigtige valg for dig er det i orden. Følg din mavefornnemelse, da den ofte er bedre til at mærke hvilken vej, du skal gå, end dit hoved. Jeg rammer heldigvis ikke alle. Jeg vil ønske dig held og lykke med at finde DIN indre rejseguide!

Føler du, at jeg er det rette valg, at jeg skal være din tovholder, din fortrolige og din vejviser skal du blot klikke på emailadressen oppe i højre hjørne eller ringe og få en snak på tlf 60859202.

KONTAKT MIG I DAG